ShareThis

dissabte, 2 de juliol del 2011

Bon Iver, un tipo amb talent....

Ahí va una petita reivindicació. Jordi, espere que t'agrade. Quan tingues algo de temps ens escrius alguna coseta, ok?
Justin Vernon és Bon Iver. La història del seu primer disc ja és molt coneguda. Una xica el deixa i li trenca el cor, ell es tanca en una cabanya a la muntanya, sense electricitat i totalment aïllat. S'alimenta del que pot caçar i recolectar, etc... Allí composa i graba (amb un generador) el seu primer LP "For Emma, forever ago". El Lp és una passada, captura el dolor d'una persona quan perd algo que es pensava que duraría per sempre (ja, ja, que inútils que som...). Hi ha temes que fiquen els pels de punta. Ahí va una mostra (ja he compartit aquest video amb vosaltres alguna vegada, però ho torne a fer, m'agrada molt i compartir ací és agradable pq no vos veig les cares i me imagine que també vos mola, je, je...)


Doncs be, despres arriven les típiques crítiques: "no serà capaç de tornar a grabar algo així pq ha dit ja tot el que tenía que dir ", etc... i eixe tipus de "pajes mentals"....
Ha tardat 4 anys en grabar el segon disc, estava completament bloquejat davant el repte, però el tipo ho ha tornat a fer. Segons diuen és un LP amb molta més llum i demostra que la persona torna a renaixer, etc... i tot això que ja sabem. Només he pogut veure aquest video i m'ha quedat flipat, el únic que puc dir és que Bon Iver.... és un tipo amb talent. A mí me pareix que te un magnetisme i una honestitat que pocs tenen, es nota que es creu el que fà (i això s'agraeix). Ahí va aquesta MERAVELLA:

PD: bé, tot aquets rollo és pq no puc trobar l'últim LP per descarregar, a veure si algún dels frikis el localitza i passa l'enllaç, je, je...Un abrç per tots.

5 comentaris:

ivaxavi ha dit...

Boníssims els dos videos!!

Sempre una sorpresa i un goig els descobriments que ens fas. Vaig sentir parlar del Bon Iver per què deien que havia fet una versió del Tio que no he trobat-buscat encara.

Susana ha dit...

Un dels meus discs favorits. A veure quan torna i el podem veure...

Susana ha dit...

Sóc una gran pirata, però després del que ha passat amb l'sgae, avui no em sent tan malament.
Crec que funciona, però no sé com serà la qualitat:

http://www.wupload.com/file/29253905/Bon_Iver-Bon_Iver-2011-FNT.rar

Folky Dog ha dit...

Gràcies Xavi.
Gràcies Susana.

ivaxavi ha dit...

Jordi escolta'l. És una meravella!