ShareThis

dissabte, 9 d’abril de 2011

Dos soparets més i el "callejón del humo"


Sokio, Marc, Pedro i Manu

No sé si s'aprècia masa, però la forma de menjar d'ací m'agrada moltíssim, al mig hi han unes brasses on vas posant la carn que es veu al peu de la foto, i tot lo atre són: amanides, un caldet, el típic kimchi, la botella de Soju (sacke coreà), i com no cervesa. La espècie de manguera que es veu dalt és l'extractor de fum. Tot açò per la mòdica quantitat de 15.000 wons,
http://es.exchange-rates.org/converter/KRW/EUR/15000








Restaurant xinés, no sé perquè les fotots eixien tant rotges, la il.luminació era roja, però no per a tant






















el "fumadero" de La Paella, volia ensenyar-vos també la lluna de Korea, erò la càmera del mòbil no dóna per a més

1 comentari:

ivaxavi ha dit...

Xe, quin soparot! No veig be les brases, però note la calentoreta. La manguera extractora de fum, m'havia paregut un tirador de cervesa...! (Jo també sóc tarrós)