ShareThis

dimecres, 30 de març del 2011

primer soparot, que no l'últim

La porta del restaurant














El restaurant per dins, a la dreta hi han reservats per a sopar més tranquil

la carta,??????????????????????

les mans són del cuiner, estavem soles i va estar tot el sopar davant de nosaltres, quan faltava algo del que veieu en la foto ell en posava més.
El plateret doble és soja i sésam, al costat brots crec que de rabe, carlota, i algo molt paregut a all tendre al costat salsa picant i més a la dreta col.
dalt de la col, pepinillos ceba nap i gengibre( el gengibre boníssm)
ací baix una sopeta de pollastre molt bona i una crema que no em va agradar gens.
a l'esquerra cervesa CASS, mel, botella de mig litre.
dalt de tot el cuiner i davant d'ell una tabla de fusta xicoteta que és on posava la tonyina, pense que es vam menjar més de mig kilo cadascú. i les dos boletes verdes dels costats de la taula és Wasabi, i això també me va agradar molt, sobretot menjar-lo sense rés, no es per a menjar aixina però m'agrada la sensació de eixe tipo de picor,. Ací casi tot pica, però la picor no passa de la boca i no t'arriba a l'estomac.

i açò és per a una altra taula però mes o menos menjare'm això

2 comentaris:

ivaxavi ha dit...

Xulíssimes!! Quines ganes d'estar ahí amb tu compartint eixos àpats...

Folky Dog ha dit...

Grans fotos !! TODOS QUEREMOS MÁS, TODOS QUEREMOS MAAAASSSS!! Per fí s'anima el blog i tenim informació de on vius, que fas, per on camines, amb qui te gites, etc... Està mel, no deixes d'escriure i ensenyar cosetes teues.
Un abraç...